Help de bevolking van Oekraïne

Lumido 2013: Het sprookje gaat verder…

Donderdag 4 juli 2013

Door Redactie

Henk Schrier

Park Berg & Bos staat vanaf 26 juli weer in het teken van Lumido. Vernieuwend, spetterend en stralend!

Er kan weer genoten worden van de romantische sfeer in het compleet uitgelichte park rondom de bosvijver. De mooie muziek, vernieuwingen op het water en uiteraard de bijbehorende gondels zullen weer een prachtige avond garanderen.

Tot en met 31 augustus kan men elke vrijdag en zaterdag vanaf 20:30 uur genieten van een compleet vernieuwde show. Op 26 juli wordt Lumido spectaculair geopend door een optreden van niemand minder dan Jan Vayne!

Het is dit jaar precies 60 jaar geleden dat Lumido voor het eerst werd georganiseerd, en daarom mag bezoeker gratis genieten van Lumido 2013!

Wat is Lumido ook alweer?

Lumido is een muziek-, water- en lichtspektakel op en rond de bosvijver dat al sinds 1953 in Park Berg & Bos wordt georganiseerd. In 2003 hield ‘Lumido’ op te bestaan, maar in 2012 hebben Bernard ’t Jong en Joshua van der Vlag dit spektakel nieuw leven ingeblazen. Na een succesvol eerste jaar wordt er dit jaar een vervolg aan gegeven.

In 2013 zullen er een aantal wijzigingen doorgevoerd worden ten aanzien van het programma van vorig jaar. Er wordt meer terug gegaan naar de basis, waarbij een groter deel van het park verlicht zal worden.

Lumido stond altijd voor een groot deel in het teken van waterspektakel en ook hier zal meer aandacht voor zijn, met de beperkte budgetten die ons ter beschikking staan.

Ook ten aanzien van kosten zijn er grote wijzigingen: de toegangsprijs is verlaagd naar 5 euro per persoon, om Lumido Apeldoorn zo laagdrempelig mogelijk te maken.
Een romantisch tochtje in de gondel is al mogelijk voor 3 euro per persoon.

Tijdens de openingsavond en de afsluiting hebben wij een speciale act, waarvoor een aangepast tarief.

Voorverkoop via www.lumidoapeldoorn.nl: 10 euro voor normale kaarten en 15 euro voor VIP kaarten

Aan de poort: 12,50 voor normale kaarten en 15 euro voor VIP kaarten

Het Lumido-Team staat klaar om u te ontvangen in deze periode om u het optimale zomergevoel te bezorgen. Hou de website en Facebook in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Meer informatie:

Internet: www.lumidoapeldoorn.nl

Twitter: @lumidoapeldoorn

Facebook: www.facebook.com/lumido.apeldoorn

Email: info@lumidoapeldoorn.nl

Park Berg en Bos

J.C. Wilslaan 21

7313 HK Apeldoorn

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Lumido Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?