Lumido dit jaar ook op donderdagavond

Dinsdag 5 juli 2016

Door Redactie

Lumido is dit jaar anders, en misschien wel mooier dan ooit. Dat meldt de organisatie van het evenement. ,,We roepen het bijna ieder jaar, dit jaar nog mooier dan vorig jaar. Dit jaar roepen we eens de term anders, want dat is het zeker dit jaar. Natuurlijk ook nog steeds even romantisch en oogverblindend mooi.

De meeste zullen het vast hebben mee gekregen, het theehuis waar wij ieder jaar gebruik van hebben mogen maken wordt over enige tijd volledig gerenoveerd. De staat van het theehuis is dermate zorgelijk dat we als organisatie van Lumido er geen gebruik van mogen maken. Dat geeft ons direct de eerste uitdaging.

Daarnaast kom je als organisatie ieder jaar voor grotere en kleinere uitdagingen te staan, en dat betekent keuzes maken. Welke keuzes er gemaakt zijn zal zichtbaar zijn in het park. Er is in ieder geval weer goed geïnvesteerd om Lumido ook dit jaar weer verder te laten groeien. Zoals ieder jaar begint de voorbereiding al in januari, zo ook dit jaar. Met bovenstaande “tegenslagen” hebben we besloten naast het vertrouwde ook in te zetten op een ander element. We deden al water en licht, hier voegen we een ander natuurverschijnsel aan toe, vuur! Hoe dit tot uiting komt, daarvoor moet je echt Lumido bezoeken dit jaar.

De werkzaamheden in het natuurpark Berg & Bos zijn alweer in volle gang om op donderdag 14 juli rond de klok van 20:30 uur de deuren van het meest romantische sprookje weer te kunnen openen. Lumido zal dit jaar op de traditionele vrijdag en zaterdagavond geopend zijn van 20:30 uur t/m 0:00 uur. Nieuw dit jaar is dat we ook op donderdagavond de deuren openen.

Ook nieuw dit jaar is het verschil in de verkoopprijs aan de kassa en de online verkoop. Als organisatie merkten we vorig jaar de lange rijen aan de kassa op. Om de verdeling tussen online en kaartverkoop via www.lumidoapeldoorn.nl i.p.v. de kassa meer te stimuleren hebben we besloten om online de kaarten een euro goedkoper te maken dan aan de deur. Zo hopen we een betere spreiding en kortere rijen voor alle bezoekers.

Maar gelukkig is niet alles anders, de laan der geliefden met de liefdestunnel, de verlichte uitkijktoren, een prachtig uitgelichte bosvijver en natuurlijk de shows zijn zoals altijd aanwezig. Misschien nog wel mooier en romantischer dan ooit, mede door de renovatie van de laan der geliefden.”

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Lumido Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?