Maak een écht winterse foto in winter in Apeldoorn en maak kans op een slee en fotoprint

Vrijdag 25 november 2016

Door Redactie

In CODA is op dit moment de tentoonstelling Winter in Apeldoorn: beelden uit CODA Archief te zien. Een tentoonstelling die herinneringen oproept aan écht koude winters in Apeldoorn. Met beelden die zo sprekend zijn dat de kou van toen bijna voelbaar is…. In deze sfeervolle tentoonstelling kunt u niet alleen foto’s en ander beeldmateriaal bekijken, u kunt ook zélf een foto maken. Ga op de slee zitten, trek de warme wanten aan en maak een winterse ‘selfie’ – ook leuk om te gebruiken voor uw kerst- of nieuwjaarskaart!

Stap terug in de tijd en waan u aan de hand van foto’s, glasplaten, dia’s en filmpjes uit CODA Archief (weer) heel even in de vorige eeuw. Toen een witte kerst eerder regel dan uitzondering was en er op Bussloo nog geschaatst kon worden. Naast het bekijken van foto’s kunt u zelf ook een foto maken: Ga alleen of samen met uw kinderen, broertjes of zusjes, vrienden of collega’s op de slee zitten, trek de winterse attributen aan die wij verzameld hebben en maak een ludieke ‘selfie’ tegen de winterse achtergrond. Deel uw ‘ijskoude’ foto op Facebook, Twitter of Instagram, gebruik de hashtag #WinterinCODA en maak kans op een slee en een fotoprint van een beeld naar keuze uit CODA beeldbank. Meedoen kan tot en met 8 januari 2017.

Winter in Apeldoorn: beelden uit CODA Archief is tot en met 8 januari 2017 op twee locaties in CODA te zien: in CODA Kenniscentrum & Archief en op de Verdieping, het verbindingsstuk tussen CODA Museum en CODA Centrale Bibliotheek. De toegang is gratis. Kijk voor de openingstijden op www.coda-apeldoorn.nl/openingstijden.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?