Maak kennis met eventbureau Fuori voor unieke belevingen in de buitenlucht

Dinsdag 15 november 2022

Door Nikki Vredenberg

Buro In! is vanaf nu Fuori – buitengewoon eventbureau. Dit heeft het team groot gevierd met vrienden, familie en zakenrelaties. Oprichter van Buro In! en nu Fuori, Ingeborg Leerkes, vertelt over de nieuwe weg die ze inslaat, waar Fuori voor staat en de opening van afgelopen zondag.

Een nieuwe uitstraling

20 jaar geleden richtte Ingeborg evenementenbureau Buro In! op. Jarenlang organiseerde ze uiteenlopende evenementen. Van teambuilding tot trainingen, maar ook diverse outdoor evenementen en bedrijfsfeesten. Toen ze steeds meer aanvragen kreeg voor buitenevenementen en voor wat meer luxe en maatwerk besloot ze dat het tijd was voor een re-branding. Dit ging verder dan een nieuw logo. Ze vertelt: “Buro In! is niet meer wat wat ik ooit ben begonnen. We doen andere dingen nu en dat komt eigenlijk niet meer overeen met wat Buro In! uitstraalt.”

Een buitengewone naam

In het Italiaans betekent Fuori ‘buiten’. Een passende naam voor een bedrijf dat buitenevenementen organiseert. Maar het komt ook van haar Italiaanse roots, zo vertelt ze: “Ik heb Italiaanse voorouders. Iedereen zegt ook altijd dat ik zo’n temperamentvolle dame ben. Dat moet daar wel vandaan komen. Met de vertaling vanuit het Italiaans en mijn afkomst komt de naam echt perfect samen.”

Unieke belevingen in de buitenlucht

De activiteiten van Buro In! blijft Fuori doen. Net als de samenwerkingen met lokale ondernemers. Ingeborg legt uit dat de focus wat scherper is geworden: “De trainingen van Buro In! zijn eruit, daar ligt onze kracht en passie niet. Gaandeweg zijn we steeds meer plezier gaan halen uit buitenlocaties, buitenkoken, buitenactiviteiten en de combinatie hiervan. We doen met Fuori écht wat we leuk vinden en waar we goed in zijn en dat stralen we nu ook veel meer uit.”

Een dag met een gouden randje

Zondag 13 november was de opening van Fuori bij Martin’s op het binnenterras. Het, geheel in stijl, acht-gangen walk-in diner werd op een smoker bereid door Partycare met wie Ingeborg ook al 20 jaar samenwerkt. Samen met haar gasten vierden ze een nieuw begin. Ze vertelt: “Ik heb een speech gehouden waarbij ik een fakkel aanstak om Buro In! letterlijk in vlammen op te laten gaan. Bureau Max heeft een animatie gemaakt over twintig jaar Buro In! die mensen echt kippenvel gaf. Sommige mensen moesten zelfs huilen. Het was zo mooi. Het eten, de goede wijnen, alles aan de opening klopt precies bij wat Fuori is.” Na het eten en de speech speelde een DJ muziek waarop er tot in de late uurtjes werd gedanst.

“Ik heb afscheid genomen van Buro In! dat ik twintig jaar geleden begon. Het voelt een beetje als afscheid nemen van mijn kindje, maar tegelijkertijd klopt het zo. Nou en dat blijkt ook wel. Iedereen zei het tijdens de opening en Fuori heeft op de eerste dag al twee aanvragen binnengekregen voor buitenevenementen,” aldus Ingeborg.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!