Help de bevolking van Oekraïne

McDonalds Apeldoorn Noord geopend

Woensdag 29 mei 2013

Door Redactie

Maandag veroorzaakte een openingsactie van de nieuwe McDonalds al voor files in Apeldoorn Noord. Gratis hamburgers werden er gedurende een uur uitgedeeld.

Gisteren was de feestelijke opening van het vierde McDonalds Restaurant van franchisenemer Henk Koning. Onder grote belangstelling van genodigden (van wie wij ons afvroegen of zij normaal wel eens een fastfoodrestaurant bezoeken) werd Henk door Algemeen Directeur MacDonalds Nederland, Jo Sempels, en Nathan Stukker toegesproken. De nadruk in deze toespraken lag met name op de duurzaamheid die MacDonalds in acht wil nemen. Daarbij vermeld dat deze vestiging van de fastfoodketen in Apeldoorn voorziet van 100 arbeidsplaatsen. Het motto van MacDonalds is: think global, act local. Aan dit motto is gehoor gegeven door met name locale c.q. regionale ondernemers te betrekken bij de totstandkoming van deze vestiging. Wat in een mum van tijd, slechts 4 maanden, voor elkaar was.

Tot slot kreeg Nathan Stukker nog een tegoedbon overhandigd voor 50 kinderfeestjes, waar de stichting Feestneus gebruik van kan maken. Daarna konden de genodigden zich tegoed doen aan een aantal specialiteiten van de fastfood-keten, onder het genot van een drankje.

Voor je hamburgers, milkshakes, salades etc. kun je vanaf vandaag ook in Apeldoorn Noord terecht.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?