Mag het een beetje meer zijn?

Vrijdag 28 augustus 2015

Door Redactie

De economie trekt aan, we zien een voorzichtig herstel volgens de experts. Maar dat is nog niet meteen voelbaar daar waar de zwaarste klappen zijn gevallen.

Veel mensen zijn door hun reserves heen en hebben ook niet veel extra’s meer te geven. Toch wordt er vanuit de Sprengenweg in Apeldoorn ruimhartig gedeeld uit overvloed. Daar is een overvloed aan liefde voor mensen die het moeilijk hebben en zich door hun situatie misschien minderwaardig voelen. Liefde voor de kinderen die zo weinig weelde kennen en daardoor mogelijk in een sociaal isolement zitten.

Vanuit die behoefte om te delen en naar deze mensen om te zien, organiseert een groep vrijwilligers vanuit de Vrije Evangelische Gemeente met hulp van vele weldoeners, kindermiddagen. Een moment waarin ouders en kinderen even hun situatie en zorgen mogen vergeten en waarin de kinderen mogen genieten van wat ze met liefde wordt gegeven. Mooi om te zien dat, in een wereld waarin we steeds individualistischer worden, mensen toch naar elkaar omkijken en delen uit overvloed. Want als je niets meer hebt, dan heb je altijd nog liefde om te delen en het mooie is dat dat altijd meer wordt als je het deelt! Daarom zegt de VEG Apeldoorn tegen deze kinderen: Mag het een beetje meer zijn?

Op 2 september stelt ‘Bandencentrum Apeldoorn’ 4 superluxe auto’s met chauffeur beschikbaar en geeft de topscorer van het damesvoetbal in de 1e klasse C van Victoriaboys een voetbalclinic aan deze kinderen. Tussen 13.30u en 16.15u zal dit o.a. plaatsvinden aan de Sprengenweg 15 in Apeldoorn.

Wat zullen ze een topdag hebben.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!