Mag ik u iets vragen…..

Donderdag 24 januari 2019

Door Gerard Oltmans

Deze vraag zal veelvuldig gesteld worden in het Edison College. Daar wordt namelijk 2 dagen lang de Studie en Beroepenmarkt gehouden. De eerste avond, gisteren (23 januari) was gericht op de MBO-leerlingen, donderdag 24 januari is meer gericht op HBO-niveau leerlingen.

Ruim 40 bedrijven en organisaties waren gisteravond vertegenwoordigd om de leerlingen van het Edison College, het Gymnasium Apeldoorn en de KSG wijzer te maken. Goed voorbereid konden de leerlingen hun vragen kwijt. Van de hele directe vragen zoals ‘wat is uw functie binnen het bedrijf’ tot vragen waar een avond mee gevuld kan worden, zoals ‘welke vragen of problemen komt u tegen in uw werk’. De vertegenwoordigers van de aanwezige bedrijven vertelden vol plezier over hun branche, vak of eigen bedrijf.

Vanavond, donderdag 24 januari, zijn er weer ruim 40 bedrijven die met plezier over hun werk of over hun organisatie vertellen. De avond is niet alleen voor leerlingen van de bovengenoemde scholen, maar iedereen die belangstelling heeft is welkom.

Van 19.00 tot 21.00 uur in het Edison College in Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Onderwijs

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!