Man mishandeld door fietser, politie zoekt getuigen

Maandag 3 november 2014

Door Redactie

Joke de Wolde

De politie zoekt getuigen van een incident waarbij een 72-jarige man in het gezicht geslagen is door een nog onbekende fietser.

Het voorval vond zondag 2 november rond 17.50 uur plaats. De 72-jarige man fietste samen met zijn vrouw over de Jachtlaan, richting de Naald. Ter hoogte van de begraafplaats kwam een groep hen tegemoet fietsen, aan de verkeerde kant van de weg. De 72-jarige man verklaarde aan de kant te zijn gegaan om plaats te maken, maar kreeg toch bij het voorbijgaan een schouderduw en botste daardoor tegen het hek van de begraafplaats. Daarna liep hij richting de man die hem de duw gegeven had. Deze zou geroepen hebben dat de man niet ver genoeg aan de kant was gegaan. Ook gaf hij de 72-jarige meteen een klap in het gezicht. Daarna fietste de onbekende man verder met de groep, bestaande uit minimaal vier volwassenen en waarschijnlijk ook meerdere jongeren.

De man die geslagen heeft is naar schatting tussen de 30 en 40 jaar oud, blank, ongeveer 1.80m lang, heeft donkerblond haar en droeg een beige of bruin jack. De politie komt graag in contact met deze persoon. Was u zelf getuige van of aanwezig bij dit incident, of weet u om wie het gaat, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Bron: Politie.nl | Laatste update: 03-11-2014 | 15:29

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?