Mannequin Challenge met lange mensen

Maandag 21 november 2016

Door Redactie

De nieuwste trend op social media is de mannequin challenge. Bij de mannequin challenge is het de bedoeling dat je samen met een groep vrienden, familie of collega’s minutenlang stil blijft staan, net als een etalagepop. Terwijl je bewegingsloos blijft staan, filmt een persoon het geheel. Er doen al veel filmpjes met zelfs ook beroemdheden de ronde op internet, maar volgens Inez Scheper is er nog geen één met alleen maar lange mensen.

Daarom wil Inez op zaterdag 26 november een mannequin challenge doen met lange mensen. “Met onze kledingzaken Pretty Tall en Tough&Tall richten wij ons op lange mannen en vrouwen, en nu leek het ons leuk om een filmpje te maken met onze klanten. De bedoeling is zoveel mogelijk lange mensen te verzamelen bij onze winkel”, aldus Inez. Via een oproep via social media vraagt Scheper zaterdag om 9.30 uur naar de winkel op winkelcentrum De Eglantier te komen. Ze hoopt dat er bijvoorbeeld ook volleyballers en basketballers op af komen. De langste vrouw van Nederland heeft in ieder geval al toegezegd te komen.

Of de mannequin challenge op internet veel bekeken zal worden, kan Inez niet zeggen. “Alleen het maken ervan is al leuk. Het lijkt me fantastisch om zoveel lange mensen bij elkaar te zien. Maar wellicht gaat het filmpje straks wel viral,” lacht ze.

Mensen die willen deelnemen aan de challenge kunnen zich aanmelden via info@prettytall.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!