Mansion24 genomineerd voor ‘Dutch Retail Experience Awards 2016’

Dinsdag 31 mei 2016

Door Redactie

Nog geen jaar na opening heeft Mansion24 – Apeldoorns eerste conceptstore voor mannen –zich ontpopt tot een populaire hotspot. Dit is ook in Nederland niet ongemerkt gebleven: de winkel is genomineerd voor een prestigieuze ‘Dutch Retail Experience Awards’ in de categorie ‘Most Innovative Store’.

Doen, durven en doorpakken

In Mansion24 op het Leienplein in Apeldoorn worden menswear, accessoires, muziek en café onder één dak gepresenteerd. Service, creativiteit, duurzaamheid en vakmanschap staan hoog in vaandel. Robin Batens , eigenaar van deze beleveniswinkel: ,,Mansion24 zie ik als een ontdekkingsreis voor de klant: we hebben een duidelijke koers maar streven ernaar om ook de niet gebaande wegen te bewandelen. We proberen te prikkelen, te verrassen en op avontuur te gaan door verrassende activiteiten en uitbreiding van productlijnen. Van eigen winkelstyling (geen shop-in-shop systemen) tot intieme Plato mini-concerten en van een instore silent disco tot een innovatieve pop-up winkel op het komende Drakenbootfestival. Als het idee ons aanspreekt, is het niet langer een idee maar gewoon, doen, durven en doorpakken. We worden gewaardeerd door onze eigenzinnigheid: een glimlach kost niets maar levert veel op! Deze nominatie geeft aan dat we met het toepassen van innovatieve concepten in de goede richting bezig zijn”.

Dutch Retail Experience Awards

De Dutch Retail Experience Award (DREA) is een jaarlijks nationaal initiatief en is een prestigieuze prijs voor de retailers die zich op een bijzondere, manier onderscheiden in deze tijd. Kortom: een toonaangevende prijs voor ondernemers die meebewegen met de ontwikkelingen in de markt. Hier binnen zijn winkelbeleving, emotie, entertainment en service belangrijke waarden.

Naast de vakjury bepaalt ook het publiek wie de winnaar gaat worden. Vanaf vandaag kan er gestemd worden. Mansion24 is de enige winkel die in Gelderland genomineerd is voor de categorie ‘most innovative store’. Op zondag 10 juli, tijdens modebeurs ‘Modefabriek’ in Amsterdam, worden de winnaars bekend gemaakt.

Stemmen kan tot 1 juli via www.goodbrandz.nl/drea2016

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!