Help de bevolking van Oekraïne

Marinus Wouterse nieuwe trainer dames SV Dynamo Apeldoorn

Woensdag 14 mei 2014

Door Redactie

DraismaDynamo

Marinus Wouterse is het komende seizoen de opvolger van Joost Joosten als trainer/coach van het eerste damesteam van SV Dynamo Apeldoorn. De 33-jarige Joosten had het bestuur van de Stichting Topvolleybal Dynamo laten weten in verband met z’n privésituatie te willen stoppen als trainer/coach. De oud-spelverdeler van het eerste herenteam heeft een nieuwe baan gekregen en dit was moeilijk te combineren met het trainerschap bij SV Dynamo Apeldoorn. Het bestuur bedankt de oefenmeester voor z’n inzet om te proberen de dames van SV Dynamo in de Eredivisie te houden en wenst Joosten veel succes met z’n nieuwe job.

Het bestuur is uiteraard verheugd snel een opvolger te hebben gevonden die het stokje van Joosten kon overnemen. Marinus Wouterse is geen onbekende voor de Apeldoornse club: in 2004 trainde hij het eerste damesteam ook al. Daarnaast was de 58-jarige Oosterbeker onder meer werkzaam bij Gemini Elst, VV Alterno, Longa ’59 en Vocasa. Bovendien werkte hij ook voor de Nevobo, NOC*NSF en de NVVO. Hij zal het trainerschap bij SV Dynamo combineren met zijn baan als leerkracht in het Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Het is nu aan Wouterse om samen met het bestuur een nieuw damesteam samen te stellen dat bovenin de Topdivisie kan meedraaien. Aanvulling is noodzakelijk nu Marlies Wagendorp (naar Sliedrecht Sport) en Juliëtte van Duijnhoven (naar België) hebben aangegeven het team te zullen verlaten. Bovendien stopt Laure Obelink met volleyballen om zich volledig te kunnen richten op haar studie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?