Marjolein Hoekman wint jaar lang gratis sporten

Donderdag 13 november 2014

Door Redactie

De afgelopen maanden werd voor de tweede keer dit jaar een sportieve actie georganiseerd door Ten Tije sport & wellness beleving (voorheen Achmea Health Centers) en McDonald’s Apeldoorn.

De gasten kregen tijdens het bezoek aan de McDonald’s restaurants in Apeldoorn Zuid en Apeldoorn Noord een kaartje mee waarop ze enkele gegevens konden achterlaten. Door deel te nemen aan de actie kregen gasten een dagpas aangeboden om het sporten en ontspannen in één van de sport en wellness filialen uit te proberen. Daarnaast maakten ze kans op een jaar lang gratis sporten, drie maanden gratis sporten, een gratis wellness behandeling of een half jaar lang elke week een gratis salade bij McDonald’s.

Inmiddels zijn de winnaars bekend. De grote prijs, een jaar lang sporten, is deze week uitgereikt aan Marjolein Hoekman uit Apeldoorn.

Marjolein Hoekman: “Ik ben heel enthousiast over het winnen van deze prijs. Het voelt nog erg onwerkelijk maar elke keer als ik er aan denk dat ik een jaar gratis sporten heb gewonnen komt er een glimlach op mijn gezicht.”

Eigenaar van Ten Tije sport & wellness beleving, Danny ten Tije en franchisenemer van McDonald’s Apeldoorn- Deventer, Henk Koning zijn zeer tevreden over het verloop van de actie. “Het is fantastisch om in Apeldoorn samen met Ten Tije door middel van interessante acties voor onze gasten, sport en beweging te kunnen stimuleren. Wat mij betreft in 2015 voor herhaling vatbaar.” Aldus Henk Koning.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!