Marketing en/of vormgeving vrijwilliger voor Guitart

Woensdag 15 augustus 2018

Door ApeldoornPaktaan

Guitart zoekt een vrijwilliger die kan helpen met de marketing en/of vormgeving. Zie jij het zitten om te helpen met social media, een tekst te schrijven voor de website of een flyer te ontwerpen?

Guitart is ontstaan vanuit passie voor muziek, kunst, mensen en ondernemen. Opgericht in 2014 door 2 bevriende muzikanten met als motivatie de lokale popcultuur een boost te geven. Lokale muzikanten een plek geven om zichzelf te ontplooien en een plek waar ze voor alles rondom hun band of muziek terecht kunnen. Een cultureel centrum, sociaal en creatief. Op dit moment zijn er 4 oefenruimtes, een studio, een gezamenlijke ruimte en een ruimte om creatieve werkplekken te ontwikkelen.

Ook zijn ze nog op zoek naar vrijwilligers voor de gastheer-/vrouw functie en een organisator om maandelijks een event te regelen en organiseren.

Voor meer informatie/aanmelding kun je contact opnemen via info@guitart-music.nl Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581 www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!