Martijn van Duivenboden tilt Gigant naar een hoger niveau

Dinsdag 4 oktober 2011

Door Peter Vroon

Gigantdirecteur Martijn van Duivenboden verdedigde maandagmiddag zijn dissertatie met overtuiging in zijn Gigant. Dit was het laatste onderdeel van zijn MBA opleiding.
De presentatie was haast een rituele dans om zo een titel te mogen ontvangen.
Het begon allemaal met de presentatie van zijn dissertatie in een kwartier tijd. Centraal stond het gegeven van creatief ondernemen in een tijd van bezuinigingen. Gigant ontkomt hier ook niet aan. Daarom is de inzet van personeel en het motiveren van medewerkers extra belangrijk, juist nu.
Martijn durft creatief te ondernemen en wegen in te slaan waar samenwerking en samenbinden als een rode draad doorheen lopen.

De theaterzaal zat vol met aandachtig luisterende genodigden. De commissie maakte het Martijn niet makkelijk en stelde aanhoudend hoe en waarom vragen.
Martijn zijn rustige benadering van de materie en zijn zorgvuldig gekozen woorden sierden zijn presentatie. Hij is een voorbeeld voor velen waarin een sterke organisatie en creativiteit centraal staan. Ondernemen en anderen motiveren met passie zijn zaken die Martijn kleuren.
Natuurlijk ontving hij zijn MBA titel. We mogen trots zijn op zo’n gemotiveerde en gepassioneerde ondernemer. Martijn roert de trom zoals Keith Moon dit eerder deed met The Who. Super Martijn!

Foto: Peter Vroon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!