McDonald’s is het fitste bedrijf van Apeldoorn

Woensdag 15 oktober 2014

Door Redactie

McDonald’s Apeldoorn is afgelopen vrijdag officieel betiteld als het Fitste Bedrijf van Apeldoorn. Tijdens een intens sportieve strijd tussen vijftien Apeldoornse bedrijven kwam tegen 20:00 uur ’s avonds het verlossende woord. Het team bestaande uit medewerkers van McDonald’s Apeldoorn Zuid en McDonald’s Apeldoorn Noord werd uitgeroepen tot het Fitste Bedrijf van Apeldoorn.

Franchisenemer van McDonald’s Apeldoorn-Deventer, Henk Koning, is trots. “Onze crew strijdt dagelijks op de werkvloer om een enorme hoeveelheid gasten te voorzien van een maaltijd of tussendoortje. Als ze er dan ook nog eens keihard voor gaan buiten werktijd, vind ik dit bijzonder prijzenswaardig. Daarnaast is het voor ons weer eens een mooi platform om te laten zien dat we belang hechten aan voldoende beweging en een verantwoord voedingspatroon. Niet alleen voor onze gasten, maar ook voor onze medewerkers. Volgend jaar weer!”

De derde editie van het evenement georganiseerd door De Fitste van Nederland, werd gehouden in Sportpark Orderbos en bevatte onder meer een team estafette, run-bike-run en hindernisbanen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?