Mcdonald’s marketing award voor Franchisenemer Henk Koning

Donderdag 20 november 2014

Door Redactie

Vorige week vonden de jaarlijkse vergaderingen van McDonald’s Nederland en bijbehorende franchisenemers plaats in Marbella, Spanje. Tijdens deze vergaderingen wordt elk jaar de Local Store Marketing Award uitgereikt. Deze prestigieuze marketingprijs wordt uitgereikt aan de McDonald’s ondernemer die de marketingplannen van McDonald’s Nederland het beste vertaalt naar de lokale markt. Volgens Jo Sempels, algemeen directeur van McDonald’s Nederland, heeft Henk Koning dit in 2014 vol overgave en met succes gedaan.

Met name door het aangaan van vele verrassende partnerverbanden, sponsorships en zijn motiverende enthousiasme naar zijn personeel en restaurants, zorgt Henk Koning er voor dat er altijd weer verrassende gebeurtenissen plaatsvinden in en om de vier McDonald’s restaurants in Apeldoorn en Deventer. Dit gebeurt altijd met de missie van McDonald’s wereldwijd: “Think Global, Act Local” in het achterhoofd.

De restaurants van Henk Koning geven meer dan gemiddelde ondernemingen openheid over de bedrijfsvoering, het omgaan met personeel en transparantie wat betreft bijvoorbeeld de herkomst en bereiding van producten door de restaurants regelmatig open te stellen voor (toekomstige) partners. Zij beleven de wereld van McDonald’s door uitgebreide uitleg, rondleidingen, maar vaak ook door zelf mee te mogen werken op de vloer.

“Ik ben ongelofelijk trots op deze award. Het jaar 2014 stond bij ons in het teken van verbetering en vernieuwing op het gebied van marketing en pr. De aanleg was er al jaren, vele vriendschappen met goede buren waren er, mooie kinderfeestjes vierden we al langer. Dit jaar werd het tijd om de basis uit te gaan bouwen en ik mag met trots zeggen dat dit gelukt is. De LSM award voelt dan ook echt als een kroon op het werk.” Aldus Henk Koning.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!