Help de bevolking van Oekraïne

Meedoen met de werkgroep Routes van IVN Apeldoorn?

Woensdag 11 juli 2018

Door ApeldoornPaktaan

Hou je van wandelen of fietsen? Dan is dit de vrijwilligersvacature voor jou. Meehelpen met het controleren en/of maken van wandel- of fietsroutes in de omgeving van Apeldoorn, Epe of Voorst.
IVN-Apeldoorn heeft een behoorlijk aantal wandel- en fietsroutes. Daarvan is uiteraard de route beschreven, maar biedt ook diverse informatie over de natuur langs de route. De werkgroep Routes onderhoudt de routes, maar maakt ook nieuwe routes. Binnenkort ook via de speciale IVN Route app.
Naast het maken van een aantrekkelijke route is het toevoegen van wat natuurinformatie natuurlijk ook van belang. Als je die (nog) niet hebt, is dat geen enkel bezwaar, want er zijn genoeg IVN leden die deze kennis wel hebben en toe kunnen voegen.

Vind je het leuk om deel te nemen aan deze werkgroep? Meld je aan via routes@ivn-apeldoorn.nl
Wil je meedoen, maar ben je nog geen IVN lid, dan is het wel de bedoeling dat je IVN lid wordt. Dat heeft ook zo zijn voordelen (zie www.ivn-apeldoorn.nl / menu lid worden).

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581 www.apeldoornpaktaan.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?