Help de bevolking van Oekraïne

Met de billen bloot

Woensdag 25 juli 2012

Door Randy Gasper

Randy Gasper

De titel zegt veel, maar niet voor allemaal. Een korte uitleg. Langs de A1 staat het schitterende motel De Cantharel van de Van der Valk keten. Naast mooie conferentiezalen, vergaderruimtes, dinerlocaties en sauna’s beschikt deze locatie ook over prachtige hotelkamers met o.a. zicht op het prachtige Veluwe. Een ideale plek om af te spreken, voor een ieders soort plezier. Indien men maar de portemonnee meeneemt.

Voor hen met minder budget bestond de goed met bomen beschutte parkeergelegenheid Bruggelen. Deze parkeerplaats annex ontmoetingsplaats bevindt zich meteen na de oprit van de A1 nabij Van der Valk richting Deventer. Hoe ik dit weet? Omdat het elke keer weer een leuke afslag was – op de weg terug van een avond stappen in Amsterdam of een basketball wedstrijd in Amersfoort (echt waar) – als we als kwajongens er weer over heen moesten racen met groot licht aan. Dan gingen tot grote schrik massaal de broekjes omhoog of de hoofdjes omlaag om niet herkend te worden. Wel met succes, want we zijn er die paar keer immers nooit een bekende tegen gekomen.

Je kan er ook gewoon parkeren, maar wie – behalve een specifieke doelgroep – wilde dat daar nog? Schijnbaar was de gemeente een beetje klaar met de dubbelfunctie van deze parkeerplaats. Onlangs zijn alle bomen en struiken letterlijk met de grond gelijk gemaakt, waardoor het  openbare karakter van deze parkeerplaats weer zijn oorspronkelijke betekenis terug heeft: parkeren. Parkeren om even te rusten, de benen te strekken of gewoon áán de picknicktafel te zitten in plaats van erop. Ook zijn er hekken geplaatst die moeten voorkomen dat mensen eikels gaan zoeken.

Of dit het doel was van de gemeente weet ik niet, maar onlangs zag ik er weer een paar auto’s waarbij de bijrijdersstoel en de kinderzitjes gewoon gevuld zaten met vrouw en kinderen.

Tja… en nu? Waar kan “HotBoy28” nu “GeileBeer32” ontmoeten?

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?