Feestelijke Night Run door de binnenstad

Donderdag 14 april 2022

Door Redactie

De Midwinter Marathon in februari dit jaar is afgelast, om bekende redenen, maar komt nu met een zomerse goedmaker. Op vrijdagavond 10 juni kun je meedoen aan de tweede Centraal Beheer Night Run.

Familie run voor de fun

Een familieloop van 4 kilometer dwars door de binnenstad van Apeldoorn. De start is op het vernieuwde Marktplein, gaat door (verborgen) steegjes, pleinen, gebouwen (met trappen) en eindigt feestelijk in het Stadhuis. Er treden artiesten op en er zijn acts te zien. Op hun Facebook pagina is te lezen dat de run niet alleen maar om het hardlopen draait: “Langs de route treden artiesten op en zijn er acts te zien. Je kunt gerust een tijdje stilstaan en samen genieten. Want bij de Night Run gaat het helemaal niet om de tijd maar om de FUN!!”

Overige afstanden

Het lukt niet om in juni de overige afstanden te organiseren omdat vanaf 1 april alle attractieparken langs de route (zoals Apenheul, Julianatoren en Paleis het Loo) weer open zijn. “Al deze attracties liggen aan de route en het is dan onmogelijk om de wegen voor de Midwinter Marathon af te sluiten”, is op de website te lezen.

Inschrijven

Er kunnen 1.100 deelnemers meedoen en de inschrijving start op zondag 24 april via de website van Midwinter Marathon.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

Elke maandag ons nieuws in de mail?