Help de bevolking van Oekraïne

Minder matches op Beursvloer 2011

Donderdag 13 oktober 2011

Door Redactie

Foto: Erwin Cheizoo

Wie een eerste blik werpt op de Beursvloer is misschien even van het padje. Het oude vertrouwde Orpheus heeft dit jaar plaats moeten maken voor het Natuurhuis in de St@art (Apenheul). Daar staan over twee verdiepingen de ondernemers verspreid. Het is dan ook even zoeken welke weg je moet gaan.

Aan interesse geen gebrek. Juist in tijden van crisis lijkt samenwerking voor veel mensen het sleutelwoord en ook dit jaar worden er weer voldoende matches gemaakt. De ruim 200 matches van eerdere edities worden niet gehaald, maar met ruim 150 matches ogen de organisatoren van de Beursvloer niet ontevreden. Er zijn immers ook nog matches niet binnen de beurstijd zijn afgesloten en daarom nog niet meegeteld zijn in de telling.

Een opening van plaatsvervangend burgemeester Hans Esmeijer geeft de vele aanwezige organisaties en bedrijven moed. Vraag die bij ons blijft liggen is welke ondernemers na de eerste kennismaking ook werkelijk betrokken blijven en welke resultaten zijn er na de eerste match ontstaan?  En welke verantwoordelijkheden pakt men na een match? Wij van Apeldoorn Direct zijn ook benieuwd naar die verhalen. Veel mensen lijken zich op dát moment niet om die vragen te bekommeren en kijken tevreden toe op de kennismaking met de plaatsvervangende burgemeester, de overige aanwezigen en met de behaalde matches.

De sfeer was bovendien uitstekend en de presentatie van Ingrid Leerkes was weer zeer goed verzorgd. Door onze ogen gezien was Beursvloer 2011 weer een geslaagde editie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?