Miss Montreal en nieuwe ontmoetingen in Gigant

Donderdag 14 oktober 2010

Door Inge Weterings

Eindelijk komt die ene artiest waar je al een tijdje gek van bent naar jouw stad voor een optreden. Natuurlijk wil je dolgraag een kaartje kopen, maar wat is het geval…niemand uit je omgeving wil mee. Een niet zo leuke situatie, want in je eentje vind je het feesten toch minder leuk dan met een vriend, vriendin of misschien wel een hele groep.

De fans van de band Miss Montreal hebben daar een mooie oplossing voor bedacht: Miss Montreal Tweetups, ofwel MMtweetups. Via Twitter (@MMtweetup) of e-mail (tweetup@missmontrealfans.nl) kun je je aanmelden om met andere fans naar Miss Montreal concerten te gaan. Een perfecte gelegenheid voor wanneer je niemand hebt om mee te gaan, of wanneer je andere fans wilt ontmoeten! De eerstvolgende MMtweetup is op 26 november in de Effenaar in Eindhoven.

Aanstaande zaterdag staat Miss Montreal in Gigant. Jammer genoeg is er dan geen MMtweetup voor de eenzame maar enthousiaste Miss Montreal fans uit Apeldoorn. Toch hoeft dit je niet te weerhouden om naar Gigant te komen. Doe eens een oproep via bijvoorbeeld Twitter, Facebook of natuurlijk Apeldoorn Direct en wie weet leer je nieuwe, gezellige mensen kennen.

Ga je naar Miss Montreal in Gigant en wil je zeker weten dat je bij een volgend concert een vriend of vriendin hebt om mee te feesten? Kom dan na het concert naar het café van Gigant. Hier maakt iedere bezoeker kans om 2 kaartjes te winnen voor Raymond van Groenewoud (22/10), Superstijl (23/10), Giovanca (24/10) of Brainbox (29/10).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!