Moniek Jansen verlengt overeenkomst bij Alterno

Woensdag 28 mei 2014

Door Redactie

Alterno

Het management van Dames 1 van Alterno maakte vandaag bekend dat ook Moniek Jansen volgend seizoen bij Alterno zal spelen. Jansen is de 7e speelster van de kampioensploeg van afgelopen seizoen die heeft aangegeven te blijven. Ze speelt op de diagonaalpositie. Met het blijven van Jansen staat de teller bij Alterno dames 1 momenteel op 8 speelsters.

Celeste Plak, Carlijn Ghijssen-Jans en Quirine Oosterveld, alle drie international, hebben aangegeven in te zijn voor een buitenlands avontuur en zijn momenteel druk zoekende naar een club buiten de landsgrenzen. Heleen Hesselink heeft aangegeven op wereldreis te gaan en Barbara Knap zal het komend seizoen meer tijd gaan besteden aan haar gezin.

Eerder konden we al de contractverlengingen melden van Lisette Stindt (spelverdeling), Rosita Blomenkamp (libero), Linda te Molder (diago-naal), Silke Schuitemaker, Kathy Bonsen (passer/loper) en Marlou Sommer (midden). Joanne van der Noort komt over van sv. Dynamo voor de positie van spelverdeelster. De selectie zal komend seizoen onder leiding staan van Wilfried Groothuis.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?