Morgenavond overval 055 in Opsporing Verzocht

Maandag 28 januari 2013

Door Redactie

De politie toont dinsdagavond beelden en een reconstructie van de overval op café Finnegans in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht. Het café op het Caterplein is zondagochtend 15 april overvallen. Ook toont de het overvallenteam een compositietekening van één van de daders.

Twee medewerkers waren die zondagmorgen rond 11.30 uur het café aan het schoonmaken. Op dat moment komen twee overvallers het café binnen en bedreigen de medewerkers met vuurwapens. Eén van hen wordt ook vastgebonden. Met een klein geldbedrag gaan ze er vervolgens vandoor.

Het overvallenteam van de politie startte direct een uitgebreid onderzoek. Kort na de overval is er met meerdere politie-eenheden en een politiehelikopter naar de overvallers gezocht. Het ingestelde onderzoek heeft nog niet geleid tot de aanhouding van verdachten.

Het programma wordt dinsdagavond 29 januari live uitgezonden om 21.30 uur op Nederland 1. De herhaling is de dag erna te zien om 12.00 uur op Nederland 2. Het overvallenteam toont naast de camerabeelden en de reconstructie een compositietekening van één van de daders.

Heeft u tips of informatie over deze overval? Bel dan 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?