Musicalster Stanley Burleson geeft koffieconcert

Donderdag 2 juli 2020

Door Redactie

Op het Zwitsalterrein in Apeldoorn geeft musicalster Stanley Burleson op zaterdag 4 juli een koffieconcert. Het terras van Tim Koldenhof Events is speciaal voor de gelegenheid omgebouwd tot een pop-up theater in intieme sfeer.

Koldenhof: “Helaas zijn er geen grote producties mogelijk in het theater. We brengen zo de artiest dichtbij het publiek in een ontspannen, persoonlijke sfeer. In deze tijden moeten we creatief zijn. Het koffieconcert van Stanley is een van de vele ideeën die mijn creatief partner Joji Na en ik hebben om meer creatieve concepten te produceren op het Zwitsalterrein.”

Vele pop- en musicalnummers uit de veelzijdige carrière van Stanley Burleson komen voorbij. Wat te denken van nummers uit onder andere de musicals Lion King en Miss Saigon. Maar ook jazzy covers van onder meer Michael Bublé komen voorbij. Burleson wordt live begeleid door Billy Maluw op piano en Marvin Smith op percussie. Het voorprogramma wordt verzorgd door talenten van Joji Na School of Arts.

Het optreden voldoet uiteraard aan de corona richtlijnen. Er is een zeer beperkt aantal tickets beschikbaar. Een ticket kost 22,50 euro en is online te bestellen via https://timkoldenhof.nl/stanley.

Terras Tim Koldenhof Events, zaterdag 4 juli 16.00 uur,  Koffieconcert met Stanley Burleson

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!