Help de bevolking van Oekraïne

Muziekluistergroep in Apeldoorn zoekt nieuwe leden

Woensdag 27 juli 2022

Door Redactie

Houdt u van klassieke muziek en zou u zich er meer in willen verdiepen? Samen muziek luisteren en er over praten aan de hand van luisterwijzers levert echt meerwaarde op, je haalt er veel meer uit.

In Apeldoorn bestaat een muziekluistergroep voor mensen die geïnteresseerd zijn in klassieke muziek, en deze groep heeft plaatsen vrij. Men komt gemiddeld eens in de zes weken bij elkaar, thuis bij een van de deelnemers. Niet roulerend, dit blijkt te lastig met geluidsapparatuur. Dag en tijd worden in onderling overleg bepaald.

De keuze voor het komend seizoen wordt binnenkort gemaakt. De groep is aangesloten bij de landelijke organisatie Senia die mensen met eenzelfde culturele interesse bij elkaar brengt, in dit geval klassieke muziek. Senia levert het studie-en discussiemateriaal aan de hand van luisterfragmenten.

Zie op www.senia.nl voor meer informatie over de werkwijze. Is uw belangstelling gewekt en wilt u meer weten over deze muziekluistergroep? Daarvoor kunt u terecht bij de contactpersoon, Ria Schalkwijk, via via e-mail riaschalkwijk@yahoo.com.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

Elke maandag ons nieuws in de mail?