Help de bevolking van Oekraïne

NAET Therapie, de oplossing voor mijn gezondheid

Maandag 19 november 2012

Door StrangeArt

Nu ik wat ouder ben, is er meer aandacht voor mijn gezondheid. Om te voorkomen dat er klachten komen zoals hoofdpijn, rugpijn, gewrichtspijn, verslaving, PMS, maag- en darmstoornissen, hoesten, enzovoort leek mij een NAET therapie een goed middel.
De voornoemde kwalen zijn in feite niet-gediagnosticeerde allergieën. Volgens mijn NAET therapeut zorgen allergenen die het lichaam binnendringen voor een botsing tussen de ‘energievelden’ van het allergeen en van degene die een allergie heeft. Er ontstaat zo een energie onbalans waardoor de gezondheid vermindert en er zelfs levensbedreigende situaties kunnen ontstaan.

Bij het eerste bezoek was er een vriendenprijsje van 45 Euro. Hiervoor kreeg ik een spiertest. Bij de spiertest werd een stof (ei, melk, pinda’s, penicilline, aspirine, champignons, schelpdieren, rubber, gras, bloemen, parfum, huidschilfers enzovoort ) in mijn hand gelegd. De therapeut trok aan mijn arm. Aan de weerstand van mijn arm voelde de therapeut of er sprake is van een allergie. Was de weerstand zwak, dan veroorzaakt die stof de allergie.
Uiteindelijk bleek ik allergisch voor bruine bonen. Bijzonder knap van die therapeut want na het eten van bruinenbonensoep ben ik inderdaad een beetje “winderig” en is er een opgeblazen gevoel. Of dit uiteindelijk levensbedreigend is vroeg ik mijn therapeut. Hij wist het niet zeker maar raadde mij wel een serie acupunctuur consulten aan (50 euro per consult). Ook kon hij mij een serie ‘recuperatie'(=herstel)perioden van 15 tot 20 minuten geven waarin de behandeling op mij ‘inwerkt’. Ook makkelijk en heel efficiënt voor de therapeut zelf, ondertussen kan hij een andere patiënt behandelen. (Voor behandeling en kamerhuur werd slecht € 45,- per consult gerekend)

Na een jaar van behandelen en 1200 euro lichter maak ik mij nu geen zorgen meer over mijn toekomstige gezondheid en raad ik iedereen aan de reguliere gezondheidszorg met al zijn specialismen te mijden, deze medisch specialisten hebben veel te lang gestudeerd, maken gebruik van ontzettend dure en geavanceerde apparatuur. Allemaal overbodig, het kan veel simpeler: gewoon de spierspanning van je arm laten meten. Alleen jammer dat mijn zorgverzekeraar deze baanbrekende techniek niet vergoed. Hopelijk kan ik de kosten wel declareren bij de Bijzondere Bijstand.

Over de foto: Mijn toekomst als er geen NAET therapie was gevolgd
Over StrangeArt: StrangeArt is de avatarnaam van Roelof Rump, een blogger die altijd ergens een mening over heeft, gevraagd of ongevraagd
.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?