Nationale Sport Week 2012 in Apeldoorn

Donderdag 5 april 2012

Door Redactie

Van 21 tot en met 28 april vindt de Nationale Sport Week 2012 plaats. Accres en de Apeldoornse sportverenigingen organiseren die week tal van sportactiviteiten waaraan de Apeldoornse inwoners kunnen deelnemen.

Apeldoorn komt van de bank

De Gemeente Apeldoorn, Accres en de Apeldoornse sportverenigingen willen de Apeldoornse inwoners een zetje in de goede richting geven om van de bank te komen. En komen daarom tijdens de Nationale Sport Week met de campagne ‘Apeldoorn komt van de bank’.

Hoe ouder we worden, hoe minder we bewegen, we komen steeds minder van de bank. Vaak zijn studenten de eerste ‘afvallers’, die vaak stoppen met sporten omdat er geen tijd of geen geld voor is. Dan begint de carrière, we stichten een gezin en sporten komt er gewoon niet meer van. Vanaf 45 zijn de kinderen wat ouder en is er wel tijd om weer te sporten, maar ontbreekt vaak de motivatie om meer te bewegen en te kiezen voor een gezonder leefgedrag. Herkent u dat? Doe dan mee met één van de activiteiten die tijdens de Nationale Sport Week georganiseerd worden!

Activiteiten

De afgelopen weken is Apeldoornse sportclubs en verenigingen gevraagd om tijdens de Nationale Sport Week één of meerdere activiteiten aan te bieden, waaraan Apeldoornse inwoners gratis kunnen deelnemen. Bijvoorbeeld een proefles, workshop of clinic. Hierop hebben veel sportverenigingen enthousiast gereageerd. Alle activiteiten die zijn aangeboden vindt u in onderstaand overzicht. Informatie over de activiteiten en aanmelden staat op de pagina’s van de verenigingen. Meldt u aan en kom van de bank!

Meer informatie: www.apeldoorn.nl/sportweek

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?