Help de bevolking van Oekraïne

Nationale Tuinontwerpdag in CODA Centrale Bibliotheek

Dinsdag 25 maart 2014

Door Redactie

Wilt u uw tuin ook ‘helemaal anders’, maar weet u niet hoe? Tijdens de Nationale Tuinontwerpdag op vrijdag 11 april geeft tuin- en landschapsarchitect J. Poortvliet van Bureau Poortvliet & Partners uit Beekbergen tussen 10.30 en 16.00 uur gratis advies in CODA Centrale Bibliotheek. Aanmelden voor 20 minuten gratis advies kan tot en met 8 april via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl. Tip: neem uw wensenlijstje en enkele foto’s en een plattegrond van uw tuin mee.

Tuinmagazines en tuinprogramma’s op televisie leveren een schat aan informatie en ideeën, maar vaak passen deze niet in uw eigen tuin. Een persoonlijk adviesgesprek met een tuinarchitect is dan de beste stap naar het realiseren van uw droomtuin.

Tijdens de Nationale Tuinontwerpdag kunnen bezoekers op diverse locaties in het hele land terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek met een tuinarchitect over de inrichting van de eigen tuin. Het advies (maximaal 20 minuten per aanmelding) levert geen kant-en-klaar tuinontwerp op, maar wel een eerste schets voor verdere uitwerking.

De Nationale Tuinontwerpdag is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur (NVTL) en wordt dit jaar voor de 14e keer georganiseerd. Doel van de dag is om tuinarchitectuur onder de aandacht van het grote publiek te brengen. Meer informatie vindt u op www.nvtl.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?