Help de bevolking van Oekraïne

Niet zien wel kijken, een aanrader

Vrijdag 16 september 2011

Door StrangeArt

Het leuke van Apeldoorn-Direct is, dat je nieuwtjes leest die je blijkbaar ontgaan zijn.
Zo ook (voor mij dan) de uitnodiging voor de tentoonstelling “Niet zien wel kijken”
Ik ben alleen nog maar bij de buitenruimte Oranjelaan 2 geweest, maar voelde mij daar in Park Sonsbeek. Heel veel kunst in een prachtige omgeving. En, je mag het aanraken en betasten. Iets wat onbedwingbaar lijkt mag je nu gewoon doen.
Heb ik meer tijd tegenwoordig, valt mij meer op?. Er zijn de laatste tijd heel veel initiatieven. Meer tentoonstellingen, meer galerieën. Apeldoorn wordt gewoon een kunststad, we hebben dan wel geen Hermitage maar wel heel veel kleinschalige en toegankelijke kunst

Over de tentoonstelling (jammer genoeg maar een paar dagen): De expositie NIET ZIEN WEL KIJKEN is gratis toegankelijk. Bezoekers zijn vier dagen lang, van donderdag 15 tot en met zondag 18 september van 10.00 tot 17.00 uur, welkom op zowel een binnen- als buitenlocatie. De bijzondere tuinen van de prachtig gerestaureerde Villa Helvetia ( adres: Oranjelaan 2) in Apeldoorn zijn het decor voor de buitenlocatie. Galerie Beekpark (adres: Beekpark 28) is de locatie voor de binnenexpositie. Beide locaties zijn op korte loopafstand en VVV Apeldoorn zorgt voor een aantrekkelijke looproute. Bijzonder is dat de expositie ook op vrijdag- en zaterdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur is geopend. In een prachtige setting in het schemer ervaar je het kijken met je handen dan optimaal! Voor meer informatie: www.nietzienwelkijken.nl.

Het getoonde kunstwerk is trouwens van Emiel Bruggeman

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?