Help de bevolking van Oekraïne

Nieuwe, digitale fietsroute in Apeldoorn

Maandag 25 juli 2016

Door Redactie

Sinds de start van de Giro in Apeldoorn heeft de stad er een digitale fietsroute bij! Vanaf nu kunnen recreanten met hun eigen smartphone genieten van een 45 km lange route in en om Apeldoorn. Met deze route starten de fietsers vanaf Omnisport zodat ze de proloog zelf kunnen (her)beleven. Waar de renners finishten op de Loolaan gaat deze route verder: door de Kroondomeinen, over stuwwallen, langs zandverstuivingen en naar het monumentale Radio Kootwijk. De gemeente Apeldoorn is blij met deze route, die heel goed aansluit op het beleid dat zij heeft t.a.v. de toeristische sector.

Smartphone als gids
Gedurende de hele tocht is je smartphone je gids. Naast de routeaanwijzingen ‘vertelt’ de AbelLife app je onderweg leuke weetjes over de Giro, de natuur en anekdotes over de omgeving. Voordat je op pad gaat kun je de AbelLife app gratis downloaden in de App Store en Play Store. In de app vind je de route in de shop onder ‘Apeldoorn – Il Prologo. Eenmaal gedownload is de route volledig offline. Alle informatie over het gebruik van de app vind je op www.abellife.nl.

Boekje
Om de route onder de aandacht te brengen is er een boekje gemaakt vol achtergrondverhalen en informatie. Dit boekje Il Prologo, met daarin een code waarmee men de route kan downloaden, is te koop voor slechts € 2,00 bij o.a. VVV Apeldoorn, Bilderberg Hotel De Keizerskroon en Van der Valk Hotel Apeldoorn De Cantharel.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?