Help de bevolking van Oekraïne

Nieuw event voor ondernemers in Apeldoorn: “Cooking Business” 

Dinsdag 21 oktober 2014

Door Redactie

Cooking Business is een kennisevent van twee avonden dat ondernemers een impuls geeft op het gebied van organisatiestrategie. Ondernemers krijgen nieuwe inzichten aangereikt vanuit een gastspreker, maar juist ook vanuit de andere deelnemers. Cooking business avonden zijn enerverend! Je ontmoet ondernemers uit allerlei branches, je netwerkt met elkaar tijdens kookworkshops en doet inspiratie op tijdens de presentaties van de gastspreker. Door het beperkt aantal deelnemers leer je elkaar echt kennen. Concurrentie is niet aanwezig waardoor je vrij uit kan spreken. Cooking business is een combinatie van food, network & knowledge!

Cooking Business is een initiatief van Henkjan Perdon en Oscar Gordijn. Henkjan is eigenaar van bulthaup Apeldoorn en gelooft sterk in zakendoen door het creëren van onderling vertrouwen. Oscar focust zich met zijn bedrijf Dided op het opzetten én uitvoeren van marktstrategieën. Zijn kick zit in het verbeteren van de toekomstbestendigheid van bedrijven. Cooking Business is bedoeld voor ondernemers en directeuren.

Het kennisevent vindt plaats op donderdag 13 november 2014 vanaf 18.30. Het thema is ‘het benutten van kernkwaliteiten’. De tweede avond is op donderdag 29 januari 2015. Het evenement vindt plaats in de kookshowroom van bulthaup, aan de Deventerstraat 180 te Apeldoorn.

Om de kosten te dekken wordt een kostenvergoeding gevraagd van € 150,- exclusief btw voor 2 avonden.

 

Meer informatie over Cooking Business vind je op: dided.nl/cookingbusiness.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?