Nieuwe namen Grasnapolsky 2017 met o.a.  Gidge (SE), Falco Benz en Her’s (UK) 

Dinsdag 20 december 2016

Door Redactie

Grasnapolsky voegt 9 nieuwe namen toe aan de 35 acts die al op het affiche stonden. Gidge (SE), Falco Benz, Tasseomancy (CA), Bartek, Her’s (UK), Dwayne Franklin, Témé Tan (BE), Stippenlift en A/T/O/S (BE) staan in februari op het festival dat op Radio Kootwijk plaatsvindt.
De nieuwe namen zijn een mooie variatie van elektronische en meer indiepop-achtige acts.

Zo maakt het Het Zweedse duo Gidge elektronische muziek die hun grote liefde voor de natuur ademt. Dat maakt hun plek op het programma van Grasnapolsky een zeer vanzelfsprekende.

Falco Benz is voor de vierde editie op rij vertegenwoordigd en dat maakt hem de huisvriend van het festival. Hij verblijdde het publiek van Grasnapolsky de afgelopen jaren al met zijn eigen muziek en spannende DJ-sets en komt nu terug met zijn nieuwe audiovisuele show en bejubeld debuutalbum Confiturisme op zak.

Voordat Her’s uit Liverpool in maart op het ultieme Amerikaanse bandjesfestival SXSW staat, komen ze hun jengelende indiepop in Radio Kootwijk voor het eerst op een Nederlands podium laten horen.

Eerder al werd bekend gemaakt dat o.a. Andy Shauf (CA), Linde Schöne, CHINAH, Crying Boys Café, Pip Blom, Klangstof, Brihang (BE), Iguana Death Cult, Torii, The Guru Guru (BE), Kagoule (UK), Tamino, WWWater (BE), Floris Bates, Statue (BE), Bonne Aparte, Jo Marches, Batobe, The Mauskovic Dance Band, Donkey Kung Fu, Tsar B (BE), Mario Batkovic (CH/BA), Altın Gün, Club Gewalt, George Cosby (UK), Mahler (BE), Gold Celeste (NO), Annelie de Vries, The Glücks (BE) en Lookapony op Grasnapolsky staan.

Tickets en bungalows

Op dit moment is meer dan 85% van de bungalows uitverkocht. Het complete Grasnapolsky weekend met passe-partout, bungalow en vervoer is te boeken via de website: www.grasnapolsky.nl/tickets-2017

Regulier Passe-partout: €80,-
Passe-partout CJP korting: €75,-
Bungalows zijn al verkrijgbaar vanaf €55,- pp voor het hele weekend (3 nachten).
Vanaf januari gaan de dagkaarten in de verkoop.

Grasnapolsky 

Grasnapolsky vindt voor de vierde keer plaats op Radio Kootwijk, een unieke cultuurhistorische plek midden op de Veluwe. Net als voorgaande jaren presenteert Grasnapolsky ook komende editie veel artiesten die nog niet ontdekt zijn door het grote publiek. Overdag vindt het festival plaats op Radio Kootwijk, maar vanaf 23:00u zijn er op Landal Rabbit Hill de beste afterparties met live-artiesten en dj’s.

Blijf voor het laatste nieuws over Grasnapolsky op de hoogte via:

Twitter: www.twitter.com/grasnapolsky
Facebook: www.facebook.com/Grasnapolsky/
Instagram: www.instagram.com/grasnapolsky
Website: www.grasnapolsky.nl

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?