Nieuwe trendy bloemenzaak in de Maten

Dinsdag 25 maart 2014

Door TheaterStefan

Edwin Hamer

Kent u het gevoel, u loopt ergens over een winkel pleintje en ziet een bloemenzaak, dan komt bij mij altijd een beetje de lente in mijn bol.

Vandaag was ik dus even op het Imkersplaats in de Maten voor een boodschap en kwam langs een gezellige winkelruit met bloemen, sinds 21 maart zit de vernieuwde Artifleur by Edwin dus op de Imkersplaats  aangezien ik ook wel eens wat anders wou dan stukken over theater schrijven heb ik de stoute schoenen aan getrokken en ben naar binnen gegaan op zoek naar een gezellig gesprek.

In de winkel werd ik vriendelijk ontvangen door de nieuwe jonge ondernemer uit Apeldoorn Edwin Hamer, die de eigenaar is van deze trendy nieuwe winkel.
Edwin laat mij met een grote lach op zijn gezicht  en met veel trots zijn nieuwe winkel zien, de winkel staat  vol met mooie bloemen, leuke en zeer betaal bare accessoires.

Na een leuk gesprek met de gepassioneerde Edwin over zijn ambitie namelijk het leveren van boeketten, workshops en interieur decoraties aan particuliere en zakelijke klanten en daarnaast ook advies geven over pot en plant combinaties en dit alles onder hoge kwaliteit en met veel creativiteit.
Ging ik  vrolijk naar huis als u nu ook zo benieuwd bent naar deze nieuwe winkel of deze vrolijke jonge Apeldoorns ondernemer of heeft u gewoon zin in bloemen zou ik zeker eens kijkje gaan nemen, Artifleur by Edwin is te vinden op Imkersplaats  11.

http://artifleurbyedwin.nl/

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!