Nieuwe winkel voor de man vanaf september in Apeldoorn

Maandag 10 augustus 2015

Door Redactie

In september opent op het Leienplein in Apeldoorn een nieuwe winkel gericht op de man. Door de verkoop van kleding en lifestyleproducten te combineren met een muziekwinkel, kapper en café hoopt men heel mannelijk Apeldoorn te veroveren.

De winkel, genaamd Mansion24, is een initiatief van Apeldoorner Robin Batens. Hij heeft zijn sporen verdiend in de mode wat betreft in- en verkoop voor grote winkelketens en brandmanagement voor diverse modemerken. Batens: “300m² complete lifestyle voor mannen waarbij product, smaak, service, passie en ambacht wordt aangeboden.” Vanzelfsprekend zijn vrouwen ook welkom!’’

Samenwerken en versterken
Batens is op zoek gegaan naar passende samenwerkingsverbanden die ervoor zorgen dat Mansion24 een sterk totaalpakket in huis heeft. “Dit heeft geresulteerd in partnerships met muziekwinkel Concerto/Plato en de van oorsprong Apeldoornse kapper Tommy Hagen van de Amsterdamse kapperszaak Tommy’z Toko.

Daarnaast maakt een smaakvol café met gezellig terras onderdeel uit van dit nieuwe totaalconcept. Mansion24 is niet alleen de toekomst van retail, maar ook uniek met betrekking tot de merken, producten en service die in Apeldoorn wordt aangeboden. Met deze ideale mix geven we Apeldoorn iets extra’s!”, aldus Batens.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!