Nieuwjaarsduik in Aquacentrum Malkander

Donderdag 13 december 2012

Door Redactie

Apeldoorn Direct

In de winter is het buitenbad van Aquacentrum Malkander gesloten, maar voor de  Nieuwjaarsduik op woensdag 2 januari gaat dit bad open en wordt de temperatuur van het water tijdelijk opgewarmd naar ongeveer 21 graden. Ook koukleumers kunnen dus gerust een duik wagen. Op de bodem van het buitenbad liggen spectaculaire prijzen die deelnemers van de Nieuwjaarsduik vanaf 12:00 uur kunnen opduiken.

Watervereniging spektakel tijdens Kerstvakantie
Ook verenigingen zullen op deze spetterende dag voor en na de Nieuwjaarsduik het zwembad gebruiken voor een training, waterpolowedstrijd, korte demonstratie of workshop in het kader van ledenwerving. Daarnaast zijn er in het binnenbad de gehele Kerstvakantie diverse vakantiepret activiteiten, zoals een vlottenrace, glijbaanrace, plankhangen, toren stapelen, watervoetbal enzovoort. Het complete programma aan vakantiepret staat ook opwww.malkander.nl. Aanmelding voor het aanbod vakantiepret is niet nodig.

Deelnemen Nieuwjaarsduik
Iedereen kan deelnemen aan de Nieuwjaarsduik. Wel moeten deelnemers een zwemdiploma hebben. Voor iedere deelnemer die een duik waagt is er zolang de voorraad strekt een warme mok chocomelk, een rookworst pizzapunt en een prijs! Deelname kost € 5,40. Wie voor 11:30 uur in het zwembad is betaald € 3,-. Vooraanmelding is niet nodig.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!