Ntjam Rosie verrast en schittert met ‘Home Cooking’ in Gigant

Zaterdag 2 april 2022

Door Peter Vroon

Met een mix van pop, jazzz, R&B, funk en groovy afro invloeden  wist zangeres Ntjam Rosie de Gigant Popzaal te raken en te ontroeren met haar warme stem. De rust en energie die zij uitstraalt geeft het publiek een intense muziekbeleving. Ntjam trakteerde het Gigant publiek op de heerlijkste muzikale gerechten. Tussen de nummers door door vertelde Ntjam vanalles over gewone, alledaagse dingen.

Het Apeldoornse publiek luistert intens en dronk  alles in wat ze vertelde. Ze is een sterke persoonlijkheid en neemt iedereen mee in haar muzikale verhalen.  Op geweldige wijze ondersteeunde  de band haar daarbij. Niet te luid of te hard.  Zonder oordoppen is het concert pima te volgen. Een ware verademing deze Ntjam Rosie.  Een topartieste met een glimlach die je volledig deed smelten.

Yessy Yasmeen een Rotterdamse artieste verzorgde het voorprogramma. De inhoud van haar songs gingen veelal over exen die haar inspireerden voor het schrijven van nieuwe songs. Yessy paste helemaal in de rustige sfeer van de avond.

Het was een gedenkwaardige avond in Gigant,  vrijdag 1 april 2011, Popzaal Gigant

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!