Oefenen voor Swim to Fight Cancer Apeldoorn

Dinsdag 23 augustus 2016

Door Redactie

Oefenen voor de Swim to Fight Cancer?  Dat kan op zaterdag 27 augustus in het Apeldoorns kanaal, tussen de Deventerstraat brug en de Freule. Het echte evenement gaat van start op 18 september, zelfde locatie.

Tussen 10 en 12 uur spring je samen met andere enthousiaste zwemmers het water in vanaf de steiger vlakbij het café de Oude Haven. De reddingsbrigade is hierbij aanwezig, er is een omkleedruimte (partytent) en na afloop van het zwemmen is er koffie of thee voor diegene die weer warm moeten worden.
Doe je nog niet mee met Swim to Fight Cancer Apeldoorn? Ook dan mag je komen zwemmen!! Kun je kijken of het wat voor je is…! Je hoeft je niet van te voren aan te melden.

Swim to Fight Cancer

De Stichting Swim to Fight Cancer Apeldoorn organiseert het zwemevenement om bedrijventeams en individuele zwemmers gesponsord 1500 meter te laten zwemmen in open water: het Apeldoorns Kanaal tussen de bruggen in de Deventerstraat en de Molenstraat in Apeldoorn. Ook junioren van 10 tot en met 15 jaar zijn van harte welkom, zij zwemmen 375 meter. Voor meer info: www.Swimtofightcancer.nl Klik op Apeldoorn en daar is alle informatie over inschrijven en sponsoren.

Over Fight cancer
Fight cancer is een jonge en eigenzinnige stichting voor jongvolwassenen die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ laten wij zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en inspireren wij mensen om mee te doen. Fight cancer wil jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie! De opbrengsten van Fight cancer gaan via KWF Kankerbestrijding naar wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?