Oldtimers en Ford onderdelen in de Zwitsalhallen

Woensdag 4 oktober 2023

Door Redactie

Dit jaar keert de Oldtimerdag vol Ford onderdelen terug op 14 oktober in de Zwitsalhallen. Vier Ford oldtimer clubs bundelen hun krachten om de jaarlijkse Ford Onderdelendag te organiseren. Een uitgelezen kans voor Oldtimer fans om de oude auto’s te bewonderen en mede oldtimerliefhebbers te ontmoeten. De toegang is gratis.

Breed scala

Handelaren en particulieren zullen samenkomen, gewapend met een scala aan onderdelen voor geliefde Ford-modellen, van de jaren 30 van de vorige eeuw tot het heden. Dit omvat een verzameling van A-Ford tot Consul, met speciale aandacht voor geliefde modellen zoals Escort, Capri, Taunus, Cortina, Transit, en zelfs miniaturen.

Diversiteit in Ford Erfgoed

De aanwezige onderdelen zullen niet alleen de Ford-liefhebbers bekoren, maar beloven ook een feest te zijn voor de zintuigen van autoliefhebbers die op zoek zijn naar authentieke stukken en zeldzame vondsten. De parkeerplaats zal dienen als een openluchttentoonstelling, waar bezoekers de Ford-klassiekers bewonderen die door mede autoliefhebbers zijn meegebracht.

Meer informatie

Praktische informatie kan je vinden op de website van de Onderdelendag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!