Help de bevolking van Oekraïne

Ontmoeting en PIT in nieuwe seizoen bij 100 Talentvolle Vrouwen

Maandag 27 augustus 2018

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

Op maandagavond 3 september start het nieuwe seizoen van 100 Talentvolle Vrouwen. De eerste bijeenkomst is er volop ruimte om bij te praten en nieuwe contacten te leggen. Het programma voor de komende maanden vult zich snel. Nieuw onderdeel is de maandelijkse PIT-workshop: Pittig, Inspirerend en Talentvol.

Vrouwen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan of willen nadenken over de toekomst, kunnen elke eerste maandag van de maand deelnemen aan een van de drie workshops. Weten wat je kunt, wat voor soort werk je wilt en daarmee naar buiten treden, is de ‘drietrapsraket’ voor thema’s die aan de orde komen. Dit najaar staan onder andere ‘Grenzen en verwachtingen’ en ‘Feedback geven en ontvangen’ op het programma.

Pittig

Heleen en Teuna zijn twee deelnemers die zich hebben aangesloten bij de organisatie. Samen nemen zij het initiatief elke maand een PIT-workshop te organiseren. Deze is bedoeld voor ambitieuze en ondernemende vrouwen, die persoonlijke ontwikkeling en intervisie belangrijk vinden, maar ook zakelijke thema’s niet uit de weg gaan. Voor de PIT-workshops nodigen zij inspirerende en ondernemende vrouwen uit, die eigen ervaringen delen over ontwikkeling en ondernemerschap.

Leuke en nuttige contacten

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Het netwerk is al zes jaar succesvol in Apeldoorn en inmiddels ook in Zutphen. Vrouwen krijgen contact met gelijkgestemden en kunnen hun netwerk uitbreiden. Ze gaan positief naar huis, en hebben moed en vertrouwen om nieuwe wegen te bewandelen. Bovenal geeft het alle deelnemers plezier en energie.

Meer informatie

De gratis avond vindt plaats bij Foenix Kringloopwinkel aan de Vlijtseweg 136 (Zwitsal Noord), 7317 AK Apeldoorn, van 19.30 tot 21.30 uur. Meer info en aanmelding: www.100talentvollevrouwen.nl, klik op Agenda. Of zoek op www.eventbrite.nl naar activiteiten in Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?