Ontmoetingsplek De Graanhof zoekt vrijwilliger(s) voor de Wereldkeuken

Woensdag 12 mei 2021

Door Apeldoorn Pakt aan

Vanaf deze zomer gaat vanuit ontmoetingsplek de Graanhof in de Heeze de Wereldkeuken van start. Tijdens deze maaltijd, op vrijdagavond, ga je als coördinerend vrijwilliger met 2 bewoners (waarvan 1 kok) vanuit het asielzoekerscentrum, maaltijden uit verschillende culturen bereiden. Door hen uit te nodigen een bijdrage te leveren aan de Wereldkeuken help je nieuwe wijkbewoners op weg om zich minder geïsoleerd te voelen in de wijk en ‘oude’ wijkbewoners kunnen op deze wijze kennis maken met de rijke cultuur van de nieuwe wijkbewoners.

Wijkbewoners in de Heeze kunnen op ontmoetingsplek De Graanhof terecht voor een praatje, een kopje koffie en een maaltijd. Of om samen met andere mensen uit de buurt sportief, creatief of leerzaam bezig te zijn.

Werkzaamheden

  • Het menu samenstellen.
  • Boodschappen halen.
  • Ondersteunen bij het koken van de maaltijd.
  • Gasten ontvangen en of opruimen.

Wat bieden zij jou?

Houd je van mensen samen brengen? Hebben andere culturen jouw interesse? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Tijdsbesteding

Een aantal uren op de vrijdagmiddag.

Meer informatie

Wil je vrijblijvend kennis maken of wil je meer informatie over deze vacature?  Dan kun je terecht bij Jeannet Kamphuis 0632132804 j.kamphuis@stimenz.nl of Radna Stins 0612314385.

Deze  vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!