Help de bevolking van Oekraïne

Op zoek naar Zwemvrijwilligers

Woensdag 15 februari 2017

Door ApeldoornPaktaan

Archief

Voor uitbreiding van het zwemteam is de Klup dringend op zoek naar zwemvrijwilligers.
Iedere vrijdagavond zwemt de Klup in zwembad de Sprenkelaar van 19.00-20.00 uur. De zwemmers komen uit Apeldoorn en omliggende dorpen. Zowel het recreatie- bad als het wedstrijdbad worden gebruikt. Voor de deelnemers van de Klup is deze wekelijkse zwemactiviteit heel belangrijk. Velen zwemmen al 10-tallen jaren.

Vanaf 18.30 uur is iedereen aanwezig waarna men zich omkleed en om 18.55 uur staan de zwemmers te popelen om het bad in te gaan. Er wordt gewerkt met 3 niveaus.
In het recreatiebad de mensen die niet goed kunnen zwemmen. In het diepe deel van het wedstrijdbad de goede zwemmers. In het diepste gedeelte de uitstekende zwemmers. Er worden banen gezwommen en oefeningen gedaan.
Om 19.30 uur is het tijd voor ontspanning. De deelnemers kunnen vrij zwemmen of in de whirlpool. Om 20.00 uur wordt er gedoucht en aangekleed en gaat iedereen weer naar huis. Deze zwemklup wordt begeleid door 7 vrijwilligers en soms ook stagiaires. Er word in verband met de verschillende kleedruimtes gezocht naar 1 mannelijke en 1 vrouwelijke vrijwilliger.

Voor meer informatie/aanmelding: Wilma Hartman, info@deklupapeldoorn.nl

Deze vacature wordt u aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268,
telnr. 055-5270581 www.apeldoornpaktaan.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?