Open Atelier Route Apeldoorn

Vrijdag 24 april 2015

Door Redactie

Nieuwsgierig naar hoe kunstenaars werken? Benieuwd naar hun werk? Interesse in de plek waar ze zitten? Op al die vragen is antwoord te krijgen tijdens de Open Atelierroute, die op zaterdag en zondag 16 en 17 mei in Apeldoorn wordt gehouden.

Voor de 17e keer alweer organiseert de Stichting Ateliers Apeldoorn  deze route. Dit keer nemen  er 25 kunstenaars aan deel, op 15 verschillende locaties. U kunt daar op beide dagen terecht van 11 tot 17 uur.  Een folder met de routebeschrijving, waarin ook de locaties en de namen van alle deelnemende kunstenaars zijn te vinden, is gratis te verkrijgen in o.a. de bibliotheek, bij  CODA, bij Markant en Gigant, en natuurlijk is er een website waar op u alle informatie kunt vinden: ateliersapeldoorn.nl. Maar u kunt ook voor een folder terecht in de Weekendgalerie aan de Loolaan 49.

Daar is tevens een overzichtstentoonstelling, waar tenminste één enkel werk is te zien van alle 25 kunstenaars die deelnemen aan de route. Dat is handig voor iedereen die minimaal iets van alle kunstenaars wil hebben gezien. Maar vooral handig is het bij het maken van een keuze welke ateliers gaan worden bezocht. In de Weekendgalerie vindt u een antwoord op de vraag: waar gaan we heen?

Voorafgaand aan de Open Atelierroute is de overzichtstentoonstelling in de Weekend Galerie al te bezichtigen op zaterdag 9 en zondag 10 mei van 13.00 -17.00 uur. Dat is één weekend eerder. Want voor alle duidelijkheid: de Open Atelierroute is op zaterdag en zondag 16 en 17 mei, van 11 tot 17 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Kunst Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!