Opmerkelijk: Keeper plast tijdens wedstrijd achter zijn Goal

Dinsdag 14 oktober 2014

Door Redactie

Afgelopen zaterdag ontstond er een vreemde situatie toen de keeper van Excelsior’31 in de wedstrijd tegen CSV Apeldoorn zo nodig moest plassen dat hij een teamgenoot vroeg om een blessurebehandeling te vragen zodat de doelman en tevens aanvoerder Arjan Kok even kon plassen achter zijn goal.

De nood was te hoog?
„Ja joh. Voor het duel was ik al geweest en in de rust ook. Na zo’n twintig minuten in de tweede helft moest ik opnieuw en kon ik de plas echt niet langer ophouden. Normaal gesproken heb je daar geen last van omdat je in beweging bent, maar we speelden al lange tijd tegen negen man. Ik kreeg geen bal op doel. Hoe langer het duel duurde, hoe meer ik voelde dat ik moest plassen.”

En besloot je van het veld te gaan?
„Ik vroeg aan een teamgenoot om te gaan zitten , waardoor een blessurebehandeling volgde. Ondertussen ben ik snel achter het doel gaan staan.”

Niet echt netjes, toch?
„Wat had ik dan gemoeten? Geloof me, als ik het enigszins kon ophouden, had ik het gedaan. Eerst had niemand het door, later wel en werd er vooral gelachen. De scheidsrechter kwam naar me toe. ‘Dit doen we normaal gesproken niet hè’, zei hij. ‘Klopt’ reageerde ik. ‘Maar u gaat het spel er ook niet voor stilleggen’. Dat was inderdaad zo. Hopelijk overkomt dit me in de toekomst niet weer.”

 

Bron: Turbantie.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?