Optreden Miso Petrovic in Sam Sam

Dinsdag 22 januari 2013

Door Gerard Oltmans

Zelden heb ik zo genoten als zondagavond in de Samsam. Ik heb van begin tot eind gefascineerd zitten luisteren! Miso Petrovic van het duo The Old Bridge. Wat een warme stem en wat kan deze man toveren met z’n gitaar.
Ik was een beetje laat in de stad, na vijven pas. Ik wist dat er meerdere optredens waren, maar zowel in Acec als Gigant was het net afgelopen. Het optreden in de Samsam moest gelukkig nog beginnen. Wat Miso met z’n gitaar en z’n stem doet, stijgt ver boven je eventuele verwachtingen uit. Hij brengt enkel met z’n gitaar net zo makkelijk nummers van Pink Floyd als traditionele nummers uit z’n vaderland Kroatië, en hoe!. Indiase klanken, Spaanse riedels, ik heb het allemaal gehoord. Maar ook met evergreens wist hij wel raad. Het optreden begon om een uur of zes, hij heeft 3 sets gespeeld, tegen half twaalf speelde hij pas z’n laatste nummer. Waar voor je geld dus… Oeps, ’t was nog gratis ook!!!

’t Was niet superdruk in de Sam, maar de mensen die er waren, waren heel enthousiast. De volgende keer als Miso optreedt in Apeldoorn ben ik van de partij, dat weet ik zeker

blogger: Leanne Corpel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!