Oranjepark geniet tijdens Zondagmiddagconcerten

Maandag 24 juni 2024

Door Peter Vroon

Ook dit jaar leeft het Oranjepark op tijdens de Zondagmiddagconcerten. Tot en met zondag 25 augustus is de muziektent het decor van diverse optredens. De eerste band begint om 14.00 uur, gevolgd door de tweede band om 15.00 uur, en de laatste band sluit af om 16.00 uur. De concerten zijn gratis bij te wonen.

Er wordt gekletst en gedronken, het voelt als een festival. In het zonovergoten Oranjepark betreedt de Molukse Aljon Band als eerste het podium. De band maakt Molukse muziek met soms een Engels nummer tussendoor.

Als tweede krijgen we Ulissess te horen, een solo-zanger die erg goed soul zingt. De dames in de muziektent dansen, de zanger zet het goed neer. Het is genieten voor het publiek. Vooral de oudere doelgroep word bediend, tijdens de echte Apeldoornse aangelegenheid. Er is weinig jeugd aanwezig. De muzikale middag wordt afgesloten door ‘Off the road’, met haar pop en rocknummers.

De drie totaal verschillende bands zorgden voor een gevarieerde en ontspannen zondagmiddag, met het zonnetje en een biertje erbij.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!