Originele muzikanten uit de band van Elvis Presley op 1 mei naar Gigant

Woensdag 25 april 2018

Door Ben Eggermont

Gary Null/NBC/NBCU Photo Bank

De originele muzikanten van Elvis Presley, waaronder drummer Bob Lanning en Jim Murray van The Imperials, brengen op 1 mei de onmiskenbare Presley sound en alle hits van The King naar Gigant in Apeldoorn! Samen met andere topmuzikanten en ETA Dwight Icenhower maken ze er een fantastisch muziekfeest van voor jong en oud! De deuren openen op 1 mei om 19:30 en het concert start om 20:15. Tickets kosten €30,00. Vrienden van Gigant betalen €28,00. Tickets zijn te koop aan de kassa van Gigant en via www.gigant.nl.

Elvis zette de wereld op zijn kop met zijn vernieuwende rock ’n roll en losse heupen en scoorde met hits als ‘Heartbreak Hotel’, ‘Hound Dog’, ‘Can’t Help Falling In Love’, ‘My Boy’, ‘Suspicious Minds’ en ga maar door. Op deze avond wordt het grootste rock icoon aller tijden geëerd.

Vrienden én originele muzikanten uit de band van Elvis maken tijdens deze unieke show hun opwachting. Bob Lanning bijvoorbeeld, die achter de drums zat voor 63 concerten van Elvis. Hij is onder andere te horen op het album ‘Elvis On Stage – February 1970’; Elvis’ beste live album ooit volgens vele recensenten.

De Amerikaan Dwight Icenhower neemt de lead vocals voor zijn rekening. Hij is de beste Elvis tribute artiest wereldwijd. Zo won hij de officiële titel ‘The World’s Best Elvis’ ondertussen vier keer op rij! Hij is namens Elvis Presley Enterprises de officiële ETA – Elvis Tribute Artist.

Verder is ook Elvis’ favoriete koorzanger Jim Murray van The Imperials erbij. Dit is extra bijzonder, omdat Jim al jaren niet meer in Europa geweest is. Jim is te zien in onder andere de concertfilm ‘Elvis – That’s The Way It Is’ uit 1970. Jim deed talloze concerten samen met Elvis, maar ze werkten ook samen in de studio, onder andere aan ‘He Touched Me’ uit ’72, dat met een Grammy Award bekroond werd.

Na het concert krijgt het publiek de kans om de muzikanten te ontmoeten, vragen te stellen, handtekeningen te laten zetten of een selfie te nemen tijdens een meet & greet. Een unieke kans om kennis te maken met mensen die Elvis persoonlijk hebben gekend! Of, zoals een fan het stelde: “One handshake away from the King”.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Concert Gigant Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!