Oud en nieuw in Apeldoorn is saai! Gelukkig nieuwjaar!

Zaterdag 31 december 2011

Door Redactie

Wat er ook wordt georganiseerd hier in Apeldoorners, de Pollers op Apeldoorn Direct houden het erbij: Apeldoorn blijft op oudejaarsavond saai! Typisch… vinden ze.

Omdat Apeldoorn Direct hier een opsomming heeft gemaakt van de vele oudejaarsevenementen om aan te geven dat er echt van alles te doen is, overtuigen we dus de stemmers niet. Op nummer 2 eindigt namelijk het gezellig thuis vieren.

Slechts 3% van de stemmers vindt oud en nieuw in Apeldoorn beter dan waar ook op de wereld. Voor die mensen laten we het grote feest in onze hoofdstad of op Time Square in New York dus voor wat het is, hier is the place to be.

Opvallend is dat zo’n 20% het te duur vindt om gezellig in het centrum oud en nieuw te vieren. Wat niet duidelijk wordt aan onze eenvoudige poll is of de crisis is ingeslagen in de portemonnee of dat men de prijs / kwaliteit van de evenementen niet voldoende vindt. Wel opvallend is dat het evenement dat overdag op het Leienplein wordt gehouden, strak is uitverkocht.

Hoe dan ook… vanavond wisselen we van jaar en knallen voor ongetwijfeld weer een recordbedrag 2012 in. Wil je weten wat er vandaag te doen is, bekijk dan de activiteiten op DEZE LINK!

Wij wensen alle lezers , vrienden en iedereen die Apeldoorn Direct een warm hart toedraagt een gelukkig en gezond 2012 toe.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!