Outlet speelgoed in Apeldoorn

Vrijdag 23 november 2012

Door Redactie

Apeldoorn is een nieuwe speelgoedwinkel rijker. En niet zomaar een, het gaat om een zogeheten outlet. Eigenaar Joël Philippo heeft bewust voor dit concept gekozen. Er wordt enkel a-merk speelgoed aangeboden, maar dan veel voordeliger dan de reguliere prijs. Hoe dit kan? “Ik koop restpartijen, overschotten en faillissementen op. Dit kan ik dan eenmalig voordelig aanbieden. Voor de meeste artikelen geldt dus op = op”.

Voor de prijsbewuste Sint of Kerstman is deze winkel een welkome aanvulling. Toch wil Philippo benadrukken er niet alleen in de december-periode te zijn. “Minstens de helft van de klanten vraagt of het tijdelijk is. Dat is wel begrijpelijk, aangezien dit soort outlet winkels bekend staan om hun bewust korte bestaan. In elk geval wil ik de komende jaren in Apeldoorn blijven. Ik zal dus steeds weer nieuwe artikelen hebben”.

Apeldoorn is voor Philippo een relatief onbekende stad. Hij richtte zijn pijlen eerst op een andere stad, maar dit ging niet door. Toevallig kwam hij in Apeldoorn terecht. “Het is dankzij de enthousiaste makelaar en eigenaar van het pand dat ik hier nu zit. Ik woon niet in de buurt. Zo kende ik de binnenstad niet. Maar wat een fijn, compact centrum is het toch. Met een prettig dorpsgevoel. Ik wil er ook zo spoedig mogelijk gaan wonen”.

Vtoys is te vinden in de Korenstraat 23 in Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!