Parfumeriedieven op Opsporingssite

Dinsdag 24 juli 2012

Door Redactie

Joke de Wolde

De politie Apeldoorn heeft vandaag drie diefstallen bij een parfumerie aan de Hoofdstraat op de opsporingssite depolitiezoekt.nl geplaatst. Beveiligingscamera’s legden de diefstallen vast en de politie hoopt snel tips te krijgen.

De diefstallen vinden op drie verschillende data plaats. De eerste vindt op donderdag 3 mei omstreeks 13.10 uur plaats. Een man steelt twee flessen parfum en gaat er vandoor. Personeel rent nog achter de man aan, maar die vlucht richting de Deventerstraat en weet te ontkomen.

Op zaterdag 7 juli ziet een jonge vrouw halverwege de middag kans om vier flessen parfum te stelen. Toch een strop van ruim € 300,-.

Tot slot zien twee getinte jongemannen op donderdag 12 juli kans om een groot aantal flessen parfum te stelen. Dit gebeurt rond 15.30 uur. De gewaarschuwde politie stelt een onderzoek in. De twee dieven zijn vermoedelijk in de trein richting Deventer ontkomen.

Camera’s

Beveiligingscamera’s leggen de diefstallen vast en met deze beelden en de aangiften van het gedupeerde bedrijf gaat de politie aan de slag. De politie heeft de diefstallen onderzocht, maar dat leidt nog niet tot de aanhouding van de verdachten.

Opsporingssite

De politie heeft de foto’s van de verdachten op de opsporingssite www.depolitiezoekt.nl geplaatst. De politie hoopt dat iemand hen herkent. Tips kunnen doorgegeven worden via het formulier op de opsporingssite of telefonisch via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Hoofdstraat Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?