Passantenonderzoek na overval ESSO

Donderdag 6 maart 2014

Door Redactie

De politie heeft woensdagavond 5 februari in Apeldoorn, naar aanleiding van een overval op een tankstation een week daarvoor, een passantenonderzoek gehouden.

Passantenonderzoek
De politie hield woensdag tussen 20.30 en 21.30 uur een passantenonderzoek op en rondom de Deventerstraat. In totaal spraken de agenten met zo’n 500 passanten. Aan hen werd gevraagd of zij in de week daarvoor mogelijk iets verdachts hadden gezien op de locatie. Het onderzoek leverderde enkele tips op, deze worden door de politie verder onderzocht.

Tijdens het passantenonderzoek werden ook flyers verspreid. In de flyer staat informatie over de overval en worden mogelijke getuigen opgeroepen om contact op te nemen met de politie.

Overval tankstation
Woensdagavond 26 februari werd rond 21.00 uur het tankstation aan de Deventerstraat overvallen. Onder bedreiging van een vuurwapen werden geld en sigaretten geëist. Toen de medewerkster dit niet gaf verliet de overvaller, zonder buit, het tankstation. Na de overval werd direct de politie gealarmeerd en onderzoek gedaan.

Getuigenoproep
De politie vraagt mensen die rond de tijd van de overval iets verdachts hebben gezien om contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via M. op 0800-7000.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!